Consort
 

Tilbage Niveau op Næste

 

Consort gruppen har eksisteret i omkring 20 år. Den blev udskilt fra Musikskolen omkring årsskiftet til 2008. Der leges lidt med et navn. Den startede under navnet Con Amore. Det betyder "med hengivelse" / "med ømhed" / "med hjertet". Udtrykket dækker forbilledligt den følelse, vi har for musikken og spillet. Desværre hedder flere grupper det samme. Gruppen ledes af Stig Møller som "spillende træner."

  Koncert på Det danske Bibliotek i Flensborg  Julemusik i Grindsted (Sportmaster)  Julemusik i Grindsted Center

Gruppen har nu fået navnet

Con Due Mani

 

Gruppen er sammensat af sopran-, alt-, tenor- og basblokfløjter samt 2 klassiske guitarer. Vi spiller i flere genrer, men tager vores udgangspunkt i renæssancen og barokken, hvor der er komponeret rigtigt meget blændende god musik for denne besætning. Man skal være viderekommende på sit instrument for at kunne optages i gruppen. Vi laver meget gerne koncerter på bestilling - det være sig i kirker, ved bryllupper, messer, receptioner. Gruppen egner sig rigtig godt til lejligheder, hvor lydstyrken ikke må være så stor, og hvor musikken taler mere til hjertet end til fødderne.

Billederne er fra Tarm Kirke. Tag ikke fejl af de tomme tilskuerpladser. Billederne er taget inden koncerten, hvor vi desværre ikke alle var tilstede. Der var ca. 80 tilskuere til koncerten en onsdag kl. 12.30 i sommerferien! (Klik på billederne for forstørrelse.)

Der vil senere blive lagt lydoptagelser fra koncerten på denne side.

For oplysninger eller kontakt benyt gerne info@slmconduct.dk .

gå til forsiden

Send e-mail til web@slmconduct.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2007 SLM Conduct
Senest opdateret: 12. maj 2014