Direktion
 

Tilbage Niveau op Næste

 

Mange amatørkor har også amatørdirigenter. Langt hen af vejen gør amatørdirigenterne et fantastisk stykke arbejde - ganske som det sker indenfor sportens verden i et utal af sportsgrene. Der udføres en enestående stykke frivilligt arbejde i ufatteligt mange sportsklubber. Indenfor denne verden findes der også rigtigt mange kurser for deres ledere og instruktører således, at man er selvforsynende med ledelseskompetencer.

Dette er ikke tilfældet indenfor musikkens verden. Der er der ikke ret mange tilbud mellem konservatorieuddannelse og NUL. Der findes kurser for kordirigenter, men ofte lidt for omfattende (tidsmæssigt) til at ret mange kan gå i gang med det. 

Jeg mener, at der sagtens kan sættes ind med nogle let indlærte og brugbare redskaber - såvel overfor kor- som orkesterledelse. Jeg mener også, at personlig kontakt - coaching - kan bruges på dette område. Det er slet ikke sikkert, at et års kursus med en ugentlig dag er nødvendig. Man kan sagtens forbedre sit kor- eller orkesterarbejde ved mindre krævende indsats. Det drejer sig om at vurdere det aktuelle behov og analysere mulighederne - og så få nogle "staldfiduser" til aktuel forbedring. 

Jeg står gerne til rådighed for en uforbindende snak - kontakt på info@slmconduct.dk 

   Grindsted Consort 2004 i Grindsted Kirke   Promenadekoncert i Grindsted Kulturhus 2005

gå til forsiden

Send e-mail til web@slmconduct.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2007 SLM Conduct
Senest opdateret: 12. maj 2014