KORDAG 2012
 

Niveau op Næste

 

SLM Conduct samarbejder med Grindsted Bibliotek og Billund Kulturskole omkring KORDAG 2012, som er en del af indvielsesfestlighederne af MAGION, Grindsted.

SØNDAG d. 17. juni 2012 kl. 16.30 i Magion, Grindsted

Arrangementet har sin egen hjemmeside, hvor man kan læse meget mere om dette. Desværre er der på den hjemmeside ikke tilstrækkelig plads til 4 øvefiler af hovedværket, som er lavet af Michael Bojesen på bestilling. Værket skal på dagen dirigeres af en af landets ypperste dirigenter - Søren Kinch Hansen.

Koncerten vil udover dette værk indeholde tre andre afdelinger med musik i for skellige genrer: Gospel, klassisk kor og populær-musik. Udover Søren K. Hansen medvirker også dirigenterne Jens Erik Kristensen og Stig L. Møller.

Gå til lydoptagelser fra koncerten

Herunder kan du finde hovedværket "Du gør vores latter frimodig" - som noder og som lydfiler til øvebrug/indlæring af stemmer.

Noder (noderne er fra d. 17/4 kl. 14.30 - nu tilføjet "øvebogstaver". Iøvrigt ingen ændringer i toner eller tekst.)

Lydfil - sopran

Lydfil - alt

Lydfil - tenor

Lydfil - bas 

afhængigt af din netforbindelses hastighed må du være forberedt på, at det kan tage lidt tid at downloade filen. (Den er på ca. 10 mb.)

tilbage til KORDAG 2012's hjemmeside 

 

 

 

Herunder ligger der lydoptagelser fra koncerten - a.h.t. til størrelsen på filerne er koncerten delt op i 4 dele --> de tre grupper og fællesværket

Gospel Gruppe

Klassisk Gruppe

Populær Gruppe

Fællesværket

tilbage til KORDAG 2012's hjemmeside

gå til forsiden

Send e-mail til web@slmconduct.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2007 SLM Conduct
Senest opdateret: 12. maj 2014