Opgaver
 

Tilbage Niveau op Næste

 

Frie opgaver

Bemærk venligst, at der nu også er adgang til frie opgaver ved linket i venstre side. (Bliver DU den første, der får noget ud af dem???)

Opgave 1 - opgaven er en indsætningsopgave, som løses og printes som PDF-fil og sendes retur til slmctysk@gmail.com

Opgave 2 - denne opgave ligger i Word-format. Den åbnes i WORD (eller open access) og skrives i som en almindelig tekstfil. Oversæt sætningerne til tysk "imellem" de anførte linier. Gem opgaven som en almindelig tekstfil. Send den løste opgave til slmctysk@gmail.com senest d. 6/3 2011.

Opgave 3 - som ved opgave 2 - en word-fil.  Der skal oversættes mindst 5 sætninger. Gem den løste opgave som en tekstfil og send den til slmctysk@gmail.com senest d. 12/3 2011

Opgave 4 - Som opgave 3 - senest frist søndag d. 20/3 2011. Brug GTS-systemet!! (Bemærk lige, at der findes enkelte forholdsord, som IKKE står på DISC'en, men findes på side 18 i jeres nye grammatik.)

Opgave 5 - Som opgave 4 - senest frist søndag d. 27/3 2011. Brug GTS-systemet!! (Bemærk lige, at der findes enkelte forholdsord, som IKKE står på DISC'en, men findes på side 18 i jeres nye grammatik.)

Opgave 6 - senest frist søndag d. 3/4 2011. Brug GTS-systemet!! 

Opgave 7  - senest søndag d. 10/4 2011. Send kun løsningsnøglen (lav en kopi af tabellen med numre og "richtig" / "falsch" og sæt "X" de rigtige steder.)

Ein gutes Sprichwort J è  Hör nie auf anzufangen ... und fang nie an aufzuhören!!

 

Guck mal hier ...................................... KLICK !!!

 

 

 

 

 

Vedr. PDF-filer

Hvis du i dit tekstbehandlingsprogram ikke har mulighed for at gemme dine filer i en såkaldt PDF-fil, så kan dette gøres på en anden måde.

Du kan på internettet hente et gratis program, som kan ordne det – en såkaldt driver, som virker ligesom de drivere, der sætter din pc i forbindelse med en printer. Du skal afslutte fuldstændig som, når du skal printe noget ud på papir. Med denne driver printer du bare til en PDF-fil, som du så gemmer på din pc, og du derefter kan sende som vedhæftet fil med en mail.

Du gør sådan for at klargøre din computer:

  • Gå ind på internettet – vælg google.

  • Søg på ”gratis PDF writer” – vælg derefter à ”Free PDF Writer” – eller direkte à www.cutepdf.com/products/cutepdf/writer.asp 

  • Vel inde på Cute’s side er der i venstre side en valgmulighed à Free Download.

  • Vælg denne og installer på din maskine.

  • Når det er gennemført, så vil du i din print-menu kunne finde en ny valgmulighed, som hedder ”CutePDF Writer”. Hvis du klikker på denne mulighed for print, vil du få en forespørgsel om, hvor filen skal gemmes. Sørg for at lægge dem i en speciel mappe, så du ved, hvor de findes. Derfra henter du dem så bare, når du skal sende noget af sted.

  • God fornøjelse.

 

 

gå til forsiden

Send e-mail til web@slmconduct.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2007 SLM Conduct
Senest opdateret: 12. maj 2014