Sangens år
 

Niveau op

 

 

Sangens År


2008 er udråbt til Sangens År.

I hele 2008 vil det fine initiativ med Sangens År sætte ekstra stor fokus på sangen. Det kan være den folkelige fællessang, børn og unge der skal synge mere i skolerne, i det tværkulturelle møde hvor sangen baner vejen for integrationen, det være sig på kommunale institutioner og arbejdspladser og det er ude på de private virksomheder.

Alle mennesker skal mærke glæden ved at synge og ved at gøre det i kor.

Vi på Musikkens Dag kunne ikke være mere enige, så det glæder os at vi på Musikkens Dag har arrangeret to konkrete koncerter i samarbejde med Sangens År, hvor der er fokus på vokal-musikken:

I Pressen i Politikens Hus kan man på Musikkens Dag opleve sangstuderende fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium opføre uddrag af Tryllefløjten. Entreen går til det velgørende formål i Musikkens Dag regi.

På Lundbeck A/S vil medarbejderne både kunne opleve en koncert med Transister Radio Girls - en 6 personers pige vokalgruppe fra Rytmisk Musikkonservatorium  - samt deltage i fællessangen i kantinen. Arrangementet er dog lukket for offentlig adgang. Samme vokalgruppe kan i øvrigt opleves live i DR P4 onsdag den 9. april mellem 15.30-16.00.

Udover det direkte samarbejde med Sangens År om ovenstående koncerter, så er der også andre spændende sang-koncerter på Musikkens Dag, hvoraf enkelte fremhæves her:

Der er fælles morgensang for alle ansatte på GN ReSound, som er et stort høreapparatfirma i Ballerup.

I Aalborg er der kl. 13.30 på Trekanten en åben sangworkshop hvor deltagergebyret går til det musikalske velgørende formål.

På Odense Slot er der koncert og morgen-fællessang med Tessa og Co.

Og sådan kunne vi blive ved ...  :-) 

Tjek koncertkalenderen her på Musikkens Dag hjemmesiden for at læse mere om arrangementerne.

Læs meget mere om Sangens År på www.sangensaar.dk 

tilbage til NYHEDER

gå til forsiden

Send e-mail til web@slmconduct.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2007 SLM Conduct
Senest opdateret: 12. maj 2014